3 מסעדות שף מומלצות בגליל המערבי

ארוחות ברמה הגבוהה ביותר באיזור הגליל המערבי תוכלו לאכול באחת או יותר מ-3 מסעדות השף המצויינות שמצאנו עבורכם. המקומות מומלצים בחום:
1) "מיכאל ביסטרו מקומי", לימן: המסעדה נמצאת במבנה פסטורלי בלב בוסתן שבמושב. המקום מעניק חוויה של אוכל ואירוח לבבי באווירה ייחודית, כמו שניתן למצוא אך ורק באזורים כפריים בצרפת ובאיטליה.
במסעדה מוגש אוכל הקשוב לעונות השנה אשר מתבסס על תוצרת מקומית, תוך הקפדה על חומרי גלם איכותיים בלבד. אוכל ים תיכוני המתבסס על חומרי גלם מקומיים כמו דגים מהשוק של עכו ועשבי בר וירקות מהסביבה הקרובה. כך תוכלו לפגוש כאן מנות ראשונות פשוטות כדוגמת אספרגוס עם שמן זית ומיץ לימון, סלט עגבניות ומוצרלה, פסטות כמו פסטה קרועה ביד עם ארטישוקים, פול ירוק ופרושוטו דגים ופירות ים וביניהם קלמרי עם קוסקוס, אפונה ותרד, לברק צלוי עם ירקות ומנות בשר כמו סינטה או אנטריקוט על הגריל או חצי תרנגולת על הגריל עם ירקות צלויים.
2) "הבית של דורון", כפר ורדים: בלב הנוף הגלילי והפסטורלי שבכפר ורדים שוכן ביתם של השף דורון ורעייתו שירה, שעבר לאחרונה שיפוץ שבמסגרתו הורחב ושודרג המטבח שבו מכין השף תפריט מגוון המושפע מרזי המטבח הצרפתי, מניחוחות המזרח הרחוק ומטכניקות חדישות, כמו בישול באידוי ובואקום, כשהמכלול מבטיח חווייה גסטרונומית מיוחדת. התפריט הועשר ומכיל מנות בשריות, דגים, פירות ים ומבחר תבשילי ירקות ומאפים. השף נערך גם לאספקת אוכל מוכן למעוניינים לקחתו הביתה.
למרות שעות הפעילות הקבועות, יש לתאם מראש את הארוחה. במקום מבחר יינות ובר אלכוהול עשיר.
3) "300 גרם", בצת: בין מטעי בננות, עצי פרי ולצד אסם תבואה עם טרקטורים חקלאיים שוכנת לה בשלווה מסעדת בשרים ייחודית ונפלאה. מסעדת 300 גרם, במושב בצת, משקיפה אל נוף גלילי, פסטורלי ועוצר נשימה. מסעדה כשרה השוכנת בבקתת עץ ומציעה אווירה כפרית קסומה ובלתי נשכחת. המסעדה, בניצוחו של השף איתי חסון, מזמינה אתכם לחוויה קולינרית יוצאת דופן ולחגיגת טעמים, מנות משובחות וקינוחים מדהימים.
מסעדת הבשרים המובילה מציעה תפריט עשיר עם מנות שף מיוחדות ומקוריות, ומתמחה בנתחי בשר וסטייקים עסיסיים בשיטת חיתוך מיוחדת התורמת לטעם העשיר והעמוק. בנוסף, צוות המסעדה בניצוח של השף מתמחה בשיטות מיוחדות ליישון ולעישון בשר במטרה לספק לכל סועד חוויה עשירה של טעמים, ריחות וניחוחות.

ABOUT AUTHOR